Kedves Alsógallai Közösség!
A mai nappal lezárult az Ízőrzők c. TV műsor felvétele Alsógalláról. A fb-on rövidesen láthatunk majd képeket. A teljes 26 perces összeállítás pedig „karácsonyi ajándék” lesz.
Nagyon kedves, jóindulatú házaspár forgatott. Megnyugtató és jó volt velük dolgozni. Vannak szabályaik, melyeket be kell tartaniuk és velünk is betartattak. Pl. az élesztő, margarin, sütőpor stb… Mindent ki kellett kis edényekbe tennünk, hogy véletlenül se legyen bármin is reklám, mert akkor leszedik nekik a műsorról. Már a korábban általuk elküldött pontos beosztás szerint haladtak a felvételekkel. Egy kicsit beleláthattunk ebbe a számunkra titokzatos munkába.
A szállásukat a Vadvirág Étterem biztosította a Sport Hotelben. Köszönet érte!
Schamberger Ágnes mutatta be Alsógallát, a Tájházat, az Óvodát. Schamberger János az Alsógallai Baráti Egyesületet, a Dalkört, a Tánccsoportokat és az Alsógallai Zenekart. Palkovics Ferenc az Alsógallai Plébánia közösségének tagja a templomot és a kálváriát. Horn-Schamberger Anett pedig a külső felvételekhez kísérte őket.
Ezeken túl felvételre került az óvodai gyermekcsoport, a Dalkör, a Felnőtt Tánccsoport, az Almenrausch Tánccsoport, az Alsógallai Zenekar.
Főző-sütő asszonyok:
Schamberger Jánosné Erzsi néni
Hubertné Karnuts Gizella
Molnárné Hubert Ágnes
Mészárosné Kiprich Mária
Mindkét napon Kiprich Iluska volt az állandó segítő. Mindig ott szorgoskodott, ahol szükség volt rá.
Ma 2 üveg alsógallai Labanc bor, egy üveg Hubert bor, bonbon és egy gyönyörű csokor virág kíséretében búcsúztunk el egymástól.
Minden résztvevőnek, segítőnek, támogatónak hálás köszönet! Mindenkinek benne volt a szíve is! Ez a siker titka!
„Minden szívvel végzett munkában van bizonyos méltóság.” /Váratlan utazás. film/
Köszönetem és hálám száll mindenki felé, szeretettel
Matild