You are currently viewing Alsógallán Új Tájház készül!

Alsógallán Új Tájház készül!

2021.12.29.

Kicsit ledolgoztuk a Karácsonyi bejglit és a többit. Köszönet: Árendás Mihálynak, Fail Ervinnek, Gajda Ferencnek, Hegedűs Miklósnak és fiának Miklósnak, Kiprich Györgynek és fiának Norbinak, Schamberger Róbertnek és Péternek, Valamint Virág Bélának és fiának Marcinak a kemény és önzetlen munkáért.

2022.01.16.

Bencsik János mindig támogatásáról biztosította az Alsógallai Baráti Egyesületet, aminek tegnap, kézzel fogható tanú jelét adta, mikor megjelent a meghirdetett bozót irtási munkán, munkás ruhában kesztyűvel és beállt egy délelőttre segíteni. A szorgos kezeknek köszönhetően már csak egy kisebb darab irtani való terület maradt. Amíg mi hátul az irtással foglalkoztunk, a tájház előtt a leendő parkolónak a helye készült. Köszönöm a segítséget Bencsik Jánosnak, Mészáros Dezsőnek és feleségének, Buda Zoltánnak, Virág Csabának, Fail Ervinnek, Kiprich Györgynek és Ifj. Toldi Imrének aki a munkagépet kezelte. Schamberger Ágnesnek köszönöm a meleg teát és pogácsát.

2022.01.30.

Befejeztük a gyom irtását a Tájháznál! Köszönet: Papné Tisch Matildnak, Szórád Évinek, Schamberger Anettnek, Andorfer Jánosnak, Bajza Sándornak, Buda Zolinak, Fail Ervinnek, Hegedűs Miklósnak, Kiprich Györgynek, Pap Istvánnak, Szabó Józsefnek és ifj Toldi Imre gépkezelőnek. Köszönjük Mészárosné Kiprich Mariskának a meleg teát, Hubert Ferencné Gizellának és Matildnak a finom sós süteményeket! Ha lesz folytatás jelentkezem!

 

Vélemény, hozzászólás?